Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dimecres, 23 de novembre del 2016

Dia Internacional dels Drets dels Infants


El divendres passat, per tal de celebrar que el dia 25 de Novembre és el Dia Internacional dels Drets dels Infants, vàrem organitzar una trobada amb altres serveis socioeducatius de Salt. Els serveis socioeducatius de Salt que participaren en aquest acte van ser: el Projecte Juguem?, el Casal dels Infants, Càritas, la Fàbrica Jove, La Casita, l'Àrea de Participació i Convivència, i el nostre Centre Obert.


L'acte de la trobada va consistir en dinamitzar diferents jocs i tallers sobre els Drets dels Infants destinats a la mainada de Salt en un espai públic . La plaça del Mercat de Salt va ser l'espai  on molts dels nens i nenes de Salt van poder venir a gaudir dels jocs i tallers que s'hi duren a terme i conèixer quins són els seus drets com a infants






0 comentaris: