Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dimarts, 7 d’abril del 2015

Reprenem amb ganes!

Benvinguts/des altra vegada al Blog del Centre Obert de Salt

Després d'unes esperades i merescudes vacances, aquest trimestre treballarem amb el grup de petits i mitjans la SATISFACCIÓ.
No serà fàcil perquè és complicat d'entendre què vol dir i dur-ho a la pràctica. Fer content o fer-nos contents a nosaltres mateixos ens ajuda a viure més alegrament i amb tranquil·litat. Potser a vegades no es compleix el 100% d'allò que esperem però tenim molt per estar satisfets, falta saber parar a mirar-ho.

 Per treballar-ho farem un munt d'activitats, manualitat, jocs, i evidentment Contes! una gran eina per treballar amb els nens. Us deixem un enllaç molt recomanable per treballar amb els nens a través dels contes, tenen mil i un temes!!!


cuentos infantileswww.cuentosparadormir.com

0 comentaris: