Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dimecres, 25 de març del 2015

Sant Jordi

Aquest any ens espera un Sant Jordi ben diferent, per això que ja ens hem començat a preparar. Conjuntament amb els nens i nenes que assisteixen els diferents recursos de Salt d'atenció a la Infància (Juguem, La Casita, El Casal Obert i el SIE de Càrites) hem inventat el nostre propi conte de Sant Jordi.
Encara no està acabat però de moment pinta molt i molt bé!
La diada de Sant Jordi posarem una parada tots junts per presentar-vos el conte i que en pugueu fer molts dibuixos. Us deixem unes fotografies del grup de petits tot treballant la imaginació i construint el conte.




0 comentaris: