Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dimecres, 4 de març del 2015

Coneixem l'entorn

La majoria dels nens i nenes de Salt han viscut en el barri de sempre, però encara no han explorat tots els racons i raconets del territori. Per això i perquè conèixer el que ens rodeja és una manera d'aprendre a respectar-lo i conviure amb l'entorn. Avui ens hem calçat per a fer d'exploradors. Endinsats al pla dels socs hem anat trobant camins i caminets, rierols, nius, animals... Entre tot plegat hem descobert un cavall molt simpàtic que ha estat encantat que l'acariciéssim una estona. A més, el propietari ens ha explicats algunes coses importants sobre els animals en general i els cavalls en concret. I hem reflexionat al voltant de la importància de cuidar i respectar l'entorn i el medi.

Una excursioneta fantàstica!!


0 comentaris: