Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


divendres, 27 de febrer del 2015

Story Cubes



El dijous vam descobrir un joc fantàstic amb el grup d’adolescents. A més de ser un joc divertit promou la creativitat, la imaginació, l’expressió oral i l’estructuració d’idees. Ens va semblar un gran joc i volem compartir-lo amb tots i totes.
Es tracte del “Story Cubs”. Es tracte de tirar 9 daus a l’aire, cadascun té unes imatges tipus emoticona i cada persona ha d’inventar una història que contingui els diferents elements.
Molt recomanable, entretingut, divertit i educatiu!
Una gran tarda començant a fer pinya amb el grup de nois i noies pre adolescents! 

 

0 comentaris: