Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dimecres, 28 de maig del 2014

JORNADA CENTRES OBERTS AL CARRER




Ahir dia 27 de maig de 2014, varem organitzar a Salt la Jornada de centres oberts al carrer. L'activitat la varem iniciar a la plaça la Massana de Salt però la pluja ens va obligar a traslladar-nos a la Sala Taller de la Coma Cros. Varen assistir aproximadament 60 infants de diferents recursos socioeducatius de Salt (Centres oberts infantils de Salt, La Casita, el Juguem, Casal Obert i  Centre Obert d'adolescents). La tarda va transcórrer amb molts de jocs, diversió i coneixença. Gràcies a tots per assistir-hi!

2 comentaris:

  1. Que bé!!
    Tot i la pluja al final tot va sortir molt rodó!!!
    Esperem poder-hi tornar l'any que ve!

    ResponElimina
  2. quina pena no haber pogut venir!!! :(

    ResponElimina