Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dimecres, 21 de maig del 2014

IMPOTÈNCIA



 

Els petits de Guimerà a través d'un exercici de parelles, on una persona havia d'explicar a l'altra persona una imatge i aquesta l'havia de dibuixar en un full blanc, varem poder introduir l'emoció de la Impotència. Molts de nosaltres varem poder exposar situacions reals en les que ens sentim impotents i això ens servirà per entendre moltes situacions de la nostra quotidianitat. Felicitats nens i nenes de Guimerà, heu fet una bona feina!



Amb els petits de Filadores també treballem la impotència però a través de proves molt difícils de resoldre! Amb les mans lligades a l'esquena hem de portar un globus i entendre'ns!!! Hem tret un munt d'informació del sentiment d'impotència amb les reflexions que hem fet.
 Felicitats nens i nenes de Filadores per les grans reflexions!

0 comentaris: