Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dimecres, 15 d’abril del 2020

COVID19. Repartiment de berenars i targetes moneder

Malauradament, els Centres Oberts de Salt també hem hagut de tancar les portes durant un període per prevenció davant la situació actual de Coronavirus. Per tal de cuidar-nos totes i tots, és hora de quedar-nos a casa una temporada. És per això que des del Centre Obert hem repartit berenars i targetes moneder de la Generalitat a totes les famílies dels nostres nens i nenes que han pogut venir. Esperem veure-us ben aviat en directe! Però mentrestant no us oblidem, i és per això que us tenim un munt d'activitats preparades per a fer durant el confinament! Quedeu-vos a casa i ja veureu com TOT ANIRÀ BÉ!


0 comentaris: