Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dilluns, 23 d’abril del 2018

Activitats Setmana Santa

Hola! Hem estat un temps desconnctats del blog, però ja tornem a ser aquí. Aprofitem per dir-vos que per Setmana Santa vam fer dues activitats molt divertides! Un dia vam fer una Gimcana al Parc Monar i un altre dia vam fer una Mona de Pasqua al Centre Obert de Guimerà. Us deixem unes fotos perquè veieu que bé ens ho vam passar! :)




 Les fotos de dalt són de les activitats que vam fer a la Gimcana, les següents són les del taller de la Mona de Pasqua que vam fer, ens la vam menjar i estava boníssima!!!!







 

0 comentaris: