Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dimarts, 29 de novembre del 2016

En el Gran Recapte del Banc d'Aliments






El divendres dia 25 de novembre, alguns dels nostres joves i prejoves del Centre Obert col·laboraren amb el Gran Recapte organitzat anualment per el Banc dels Aliments.

Des del supermercat de la plaça del Mercat de Salt on érem participant en el Gran Recapte, es va recaptar durant el primer dia, gairebé una tona d'aliments els quals seran destinats a persones amb difícil accessibilitat a un dels drets humans més bàsics i preuats: el Dret a l'Alimentació.
L'experiència d'aquest voluntariat va ser molt enriquidora! 




·ALGUNES OPINIONS DE LES VOLUNTÀRIES DEL CENTRE OBERT:
- "Tot i que vaig acabar molt cansada, m'ha agradat molt participar-hi".
- "M'ha encantat participar al Gran Recapte! ha estat una experiència inoblidable!"
- "M'ha agradat molt anar-hi. Em sembla molt interessant i crec que és una bona col·laboració amb la societat".



0 comentaris: