Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


divendres, 29 d’abril del 2016

Futbol Club Barcelona






L’Àrea Social del Futbol Club Barcelona i la Fundació Probitas impulsen el projecte Jornades Socials amb l’objectiu de sensibilitzar i conscienciar als menors més vulnerables de 8 a 12 anys sobre bons hàbits alimentaris, higiene i conducta a través de l’esport.

És per això que ens han convidat a passar el diumenge a les instal·lacions del Barça. Durant tot el dia podrem visitar el museu, el camp, la graderia... i a més fer jocs esportius! 
 
El passat dimarts tots els familiars van assistir a la reunió informativa de la sortida, tot un èxit!
 
Estem tots molt contents i amb moltes ganes! en breus pengem algunes fotos de la sortida al FCB!



0 comentaris: