Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


divendres, 18 de desembre del 2015

Bon Nadal!!!

Bon Nadal a totes i tots!!!

Aquest any, com l'any passat hem tornat al Centre de Recursos a cantar unes Nadales amb els nens i nenes del Centre Obert.
El nens i nenes que venen els dilluns i dimecres al Centre Obert de Guimerà han cantat la cançó "El món seria més feliç".
El nens i nenes que venen els dimarts i dijous  al Centre Obert de Guimerà han cantat la cançó "M'agrada el Nadal" de Dàmaris Gelabert.
El grup de grans ha cantat "Aquí és nadal i estic content" de la Pegatina.
I finalment el grup de joves va cantar la cançó "Nuestra cancion de Navidad" de Disney.

Erem una bona colla, entre la gent del Centre de Recursos, els nens i nenes del Centre Obert, mames,  papes, tiets, cosins, les educadores, el pianista!!
Totes i tots ho van fer fantàsticament bé i vam rebre molts aplaudiments.

A més, des del Centre de Recursos ens van regalar a cadascun un clauer fet per ells i elles mateixes amb trapillo de colors, un regal xulíssim!

Moltes gràcies a tots i totes i BONES VACANCES!!

grup grans

grup joves

grups Guimerà dimarts i dijous

tots /  grup Guimerà dimecres i dilluns

0 comentaris: