Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dijous, 30 de juliol del 2015

Al Zoo

El divendres passat vam anar tot el grup de nenes i nens del Centre Obert a veure el Zoo de Barcelona, vam aprofitar aquesta excursió per parlar del respecte als animals i de la importància de conèixer la fauna i flora que ens envolta per poder-la cuidar. Els petits van quedar encantats de poder veure tants animals i de passar un dia tan diferent. Us deixem un petit recull de fotos.



grup de mitjans al Zoo

L'espectacle de dofins

La Jessi ens explicava que per acostar-nos al simis sempre ens hem d'ajupir per no quedar més amunt que ells, ja que seria una postura d'atac i no d'amistat.

0 comentaris: