Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dimecres, 3 de juny del 2015

Saber perdre i saber guanyar

Ahir amb el grup de petits del Centre Obert de Salt vam acabar de treballar el conte d'en Pepito.

En Pepito és un nen qui només vol jugar a aquells jocs o esports que sap que guanyarà, resulta que no suporta perdre. Un dia arriba a l'escola un nen nou, l'Alberto. És un nen molt simpàtic, i té una cosa que el fa molt especial, no l'importa perdre o guanyar, juga a tot i sempre passant-s'ho bé, encara que perdi! Això el principi sorprèn en Pepito però ben aviat veurà que l'actitud de l'Alberto fa que els jocs resultin molt més divertits. En Pepito aprendrà a passar-ho bé amb els jocs sense necessitat de guanyar.

Després de llegir la història d'en Pepito ens disposem a posar en pràctica aquest nou valor que estem aprenen. Ho fem a través d'una partida de la Bomba. Us deixem alguna foto de la sessió d'ahir.







0 comentaris: