Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dimarts, 28 d’abril del 2015

Mural de la satisfacció

bon dia!

Aquest trimestre, com ja sabeu hem introduït una nova emoció, la Satisfacció. No és fàcil d'entendre però l'estem treballant amb moltes ganes per anar ampliant el nostre vocabulari emocional.
Aquesta setmana hem fet un súper mural on hem dibuixat i escrit conceptes relacionats amb la satisfacció, ha quedat molt interessant. Han sortit paraules com: esforç, coses que fem bé, emoció, bona, benestar, valoració... i dibuixos de nens i nenes anant ajudant als pares, estudiant per un examen, demanant les coses si us plau...











0 comentaris: