Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


divendres, 6 de març del 2015

Annie

Ahir amb el grup de joves vam començar a veure la pel·lícula "Annie" (2014), és una comèdia dramàtica musical estatunidenca. La protagonista, Annie, tot i que té una vida realment dura des de ben petita, no perd mai la seva espontaneïtat i alegria per la vida. 
No vam tenir temps d'acabar-la de veure i ens hem quedat ben intrigats, dijous que ve sabrem com acaba aquesta bonica pel·lícula que parla de l'actitud davant la vida i la importància de la família i aquells que ens acompanyen i són tan importants. 

0 comentaris: