Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


divendres, 21 de novembre del 2014

Visita a l'UNI GironaAquesta setmana hem anat al pavelló de Fontajau de Girona a visitar al primer equip femení de l'UNI Girona!

Ens varen fer una visita per les instal·lacions on varem poder veure els vestidors, la sala de premsa, el despatx on s'hi guarden molts trofeus, la pista i també vam seure una estona a la graderia, on hi caben 5.000 persones!!! Allà vam parlar una estona amb les jugadores, i fins i tot alguns van practicar anglès!

Tots vam estar molt contents de la visita. Ens van tractar molt i molt bé i amb molta paciència.

Moltes Gràcies Ander, Eva, Jael i Vita!!!
0 comentaris: