Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dilluns, 11 d’agost del 2014

Cos de Mossos d'Esquadra i Bombers

Fa dies, amb els grups de Centre Obert també vam fer una visita al Cos de Mossos d'Esquadra de Girona i als Bombers. 





El Cos de Mossos d’Esquadra dóna molts serveis que sovint no es veuen. Amb aquesta excursió vam conèixer diferents serveis que el Cos de Mossos ofereix i vam conèixer una mica més com treballen. 



També vam visitar el Cos de Bombers que és qui desenvolupa les funcions de prevenció d’incendis, extinció d’aquest i altres tasques de salvaments a Catalunya.  Des de dalt de la grua que utilitzen els bombers ens van tirar aquesta fotografia!




0 comentaris: