Els centres oberts infantils de Salt són un servei socioeducatiu diürn amb finalitats preventives. Donen suport, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, la millora de les relacions amb la família i iguals i l’enriquiment del temps lliure, evitant el deteriorament de les situacions de risc i compensant dèficits socioeducatius.

Els centres oberts donen suport als infants i també a totes les seves famílies a través de la participació de les activitat conjuntament amb els seus fills.

Demana informació:


dimarts, 10 de juny del 2014

Preparem la Festa Final!

Els nens del Centre Obert Infantil de Filadores estem preparant des de fa dies la decoració per la festa de final de curs que celebrarem el dijous 19 de Juny.

Avui hem fet un mural sobre les activitats d'oci que fem al Centre Obert per poder-lo penjar el dia de la festa i que tots vegin i coneguin el que fem.

Ens ho hem passat genial i l'ambient ha estat súper agradable! Bona feina nois!!!



Els nens i nenes del Centre Obert de Guimerà també estan preparant la decoració de la festa final, ells avui han treballat per fer un mural que parla dels valors que treballem en el Centre Obert.

Us ha quedat genial! Felicitats!


0 comentaris: